Truc 31 - Smoren van protest

Protest op een luchthaven is lastig en dient in een vroeg stadium te worden gesmoord.

Zorg ervoor dat protesterenden zo weinig mogelijk zichtbaar zijn, door ze naar de periferie van de luchthaven te verwijzen. Uw wel­willende VVD-ers kunnen hierbij van grote dienst zijn door het afkondigen van een zgn. 'noodbevel'. Dat een (overigens ten opzichte van het aantal mensen dat dagelijks op Schiphol rondloopt gering) aantal protesterende mensen geen enkele bedreiging vormen voor de veiligheid van uw luchtvaartklanten moet u natuurlijk niet zeggen.

Uw klanten, de vliegconsumenten, worden zodoende niet met dit protest geconfronteerd, want het is in uw belang dat men niet teveel over de destructieve gevolgen van het vliegen voor het (leef)­klimaat gaat nadenken. Met andere woorden 'vliegschaamte' moet worden ontmoedigd.

Een ruime inzet van de marechaussee is ook heel goed om protesterenden te intimideren, zelfs te arresteren en zo nodig af te voeren naar een oord ver van de luchthaven verwijderd, wat heel slim 'bestuurlijk verplaatsen' kan worden genoemd. De macht ligt nu eenmaal bij u, en niet bij het linkse tuig!

Zo kunt u ook journalisten oppakken en afvoeren en hun materiaal confisqueren.

Dus onthoud: protest klein houden en marginaliseren is het devies!

© 2018 Bob van Marlen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin