Truc 15

Een geniale gedachte waarmee verdere groei gewoon door kan gaan is om mensen bij het kopen van een nieuwbouwwoning in de omgeving van Schiphol te laten tekenen, dan men accoord gaat met de aanwezigheid van lawaai nu en in de toekomst, omdat men nu eenmaal dicht bij Schiphol komt te wonen, waar men blijkbaar zelf voor kiest.

Voeg daarbij een kettingbeding in de koopovereenkomst op straffe van een boete, dan heeft u de toekomstige omwonenden echt goed te pakken. Laat ze vervolgens geen aanspraak kunnen maken op subsidieregelingen of schadevergoedingen en verwijs ze naar de gemeente voor klachten en aansprakelijkheid voor nadeel of schade.

U kunt dan een nieuwe vliegbaan of meer vliegtuigbewegingen (vtb's) toevoegen, men heeft immers getekend om niet te protesteren of te klagen. Waarvoor mensen tekenen weten ze toch niet. Kat in het bakkie!

Dat men dit mensen met goed fatsoen niet kan aandoen hoeft u niet te vermelden. Pas op voor gewetens-bezwaren uwerzijds!

Stel ook dat vanwege de veiligheid bewoners ontziende praktijken helaas moeten vervallen, waarmee verdere groei is 'veiliggesteld', zie Truc 14.


© 2018 Bob van Marlen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin